Werken bij

“Ken je grenzen, vertel je wensen, zeiden ze bij Stroomm. Dus switchte ik van kinderopvang naar basisonderwijs!”

Doorgroeien in het basisonderwijs?

Kies ook voor de plus van Stroomm

Geen juf of meester is hetzelfde. Maar het is vooral de school die het verschil maakt. Voor de leerlingen en zeker voor jou als de onderwijsprofessional die jij bent. Stroomm ondersteunt je om het beste uit jezelf en anderen te halen. Zo groeit iedereen op een Stroomm-school. Wat ons als werkgever kenmerkt, is aandacht, kwaliteit, talentontwikkeling en ruimte voor eigen inbreng. Onze collega’s kunnen je het beste vertellen wat deze woorden in de praktijk betekenen. Lees hun ervaringen, reageer op de vacatures en ontdek ook de plus van Stroomm.

Wie zijn wij?

Overkoepelende onderwijsorganisatie Stroomm telt 15 openbare basisscholen. Ruim 250 leerkrachten verzorgen er goed onderwijs voor zo’n 3.000 leerlingen. Stroomm-scholen hebben alle vrijheid om zelf vorm en inhoud te geven aan hun onderwijsvisie en delen de ambitie om het optimale te halen uit ieder kind.

Wat ga jij doen?

Bij Stroomm werk je samen met collega’s die net zo gedreven zijn als jij, zowel binnen je eigen school als op andere Stroomm-scholen. Wij geloven namelijk in de kracht van samen. Niemand is hetzelfde en bij Stroomm omarmen we de verschillen. Iedereen heeft andere talenten en wij staan open voor nieuwe ideeën. Wij waarderen je om jouw unieke bijdrage aan ons gezamenlijke doel: kinderen steeds beter leren leren, zodat ze vol vertrouwen de volgende stappen kunnen zetten. Daar willen wij samen met jou aan bouwen.

Wat bieden wij jou?

Stroomm geeft medewerkers de ruimte, het vertrouwen én de steun om zichzelf, hun talenten en het onderwijs te ontwikkelen. Dit vertaalt zich ook in ruime scholingsmogelijkheden. Of je je nu wilt specialiseren of je kennis wilt verbreden: wij helpen je om je talenten zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Met aandacht voor jouw individuele wensen en mogelijkheden creëren we samen met jou kansen voor jouw loopbaan.

Zoeken wij jou?

Stroomm zoekt ondernemende leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die samen met ons willen bouwen aan ons mooie onderwijs. Starters met lef en gedreven vakmensen die autonomie waarderen en tegelijk plezier hebben in samenwerken. Nieuwsgierige professionals die openstaan voor vernieuwing en verandering. Herken jij jezelf hierin? Kies dan ook voor de plus van Stroomm.