Kies jij ook voor de plus van Stroomm?

“Ken je grenzen, vertel je wensen’, zeiden ze bij Stroomm. Dus switchte ik van kinderopvang naar basisonderwijs! Een stap waar ik geen spijt van heb. Als beginnend leerkrachtondersteuner heb ik mijn vaste groepen, maar kan ik ook op andere plekken inspringen. Op didactisch vlak wil ik graag verder groeien. Het komt je natuurlijk niet aanwaaien en je moet wel willen leren. Maar daar krijg je bij Stroomm alle ruimte voor.”

~ Clair, leerkrachtondersteuner kleuterklassen

Stroomm (Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meierij) laat je als leerkrachtondersteuner helemaal tot je recht komen. Met extra ondersteuning, startersbijeenkomsten, interdisciplinaire studiedagen en volop doorgroeimogelijkheden. Talentontwikkeling = de plus van Stroomm. Mogen we op je rekenen? Bekijk de vacatures op onze 15 basisscholen of bel of mail met ons, 0418 – 66 30 24, sollicitatie@stroomm.nl.

Ben jij, net als Clair enthousiast over de plus van Stroomm maar zijn er momenteel geen vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie of kom eerst kennismaken met ons op een van onze scholen.

Op dit moment zijn er geen vacatures