Kies jij ook voor de plus van Stroomm?

“Binnen Stroomm heb ik me ontwikkeld van leerkracht tot bouwcoördinator en in 2014 tot directeur van een fonkelnieuwe basisschool. Een ambitieus plan is nu een hooggewaardeerde plek waar we kinderen vaardigheden kunnen meegeven voor de toekomst. Passend bij de kwaliteitskaders van Stroomm, met ruimte voor onze eigen onderwijsvisie. Dat Stroomm het volste vertrouwen gaf aan een startend directeur is een schoolvoorbeeld van lef tonen.”

~ Miron, directeur OBS De Koningslinde in Vught

Stroomm (Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meierij) staat open voor jouw visie als directeur. Je komt terecht in een professionele organisatie met korte communicatielijnen, prettige overlegstructuren en volop groeikansen. Ruimte voor eigenheid = de plus van Stroomm. Mogen we op je rekenen? Bekijk de vacatures op onze 15 basisscholen of bel of mail met ons, 0418 – 66 30 24, sollicitatie@stroomm.nl.

Ben jij, net als Miron, enthousiast over de plus van Stroomm maar zijn er momenteel geen vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie of kom eerst kennismaken met ons op een van onze scholen.

Op dit moment zijn er geen vacatures