Kies jij ook voor de plus van Stroomm?

“Van klantenservice naar klaslokaal. Die overstap maakte ik een half jaar geleden. Ik studeer aan de PABO. En ik werk op school. Stroomm ontving me met open armen toen ik hen benaderde om praktijkervaring op te willen doen. Ik ben nu drie dagen per week onderwijsassistent en één dag stagiaire-leerkracht. Voor de kinderen ben ik gewoon juf Madelein, altijd en overal. En voor mijn collega’s en Stroomm ook!”

~ Madelein, onderwijsassistent groep 4 – 8

Stroomm (Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meierij) stimuleert iedere onderwijsassistent het beste uit zichzelf te halen. Met extra ondersteuning, startersbijeenkomsten, interdisciplinaire studiedagen en volop doorgroeimogelijkheden. Talentontwikkeling = de plus van Stroomm. Mogen we op je rekenen? Bekijk de vacatures op onze 15 basisscholen of bel of mail met ons, 0418 – 66 30 24, sollicitatie@stroomm.nl.

Ben jij, net als Madelein, enthousiast over de plus van Stroomm maar zijn er momenteel geen vacatures? Stuur ons dan een open sollicitatie of kom eerst kennismaken met ons op een van onze scholen.

Sorry, No posts.