Zet de stap naar het onderwijs

2 november 2022

“Van klantenservice naar klaslokaal. Die overstap maakte ik een jaar geleden. Ik studeer aan de PABO. En ik werk op school. Stroomm ontving me met open armen toen ik hen benaderde om praktijkervaring op te willen doen. Ik ben nu drie dagen per week onderwijsassistent en één dag stagiaire-leerkracht. Voor de kinderen ben ik gewoon juf Madelein, altijd en overal. En voor mijn collega’s en Stroomm ook!” Madelein, onderwijsassistent groep 4 – 8

Stroomm stimuleert jou het beste uit jezelf te halen. Ons zij-instroomtraject is een verkort opleidingstraject voor professionals met minimaal een hbo-opleiding die op dit moment geen leerkracht of docent zijn, maar daar wel interesse in hebben. Het traject is een samenwerking tussen Roler, Stroomm en een hogeschool en helpt jou de stap naar het onderwijs in twee jaar te zetten. Je krijgt van ons extra ondersteuning, startersbijeenkomsten, interdisciplinaire studiedagen en volop doorgroeimogelijkheden.

Talentontwikkeling = de plus van Stroomm. Mogen we op je rekenen? Bel of mail met Heidi Poulssen, 0418 – 66 30 24, sollicitatie@stroomm.nl.