Afscheid Juf Ciska bij De Tweestromenschool

4 juli 2024

Vandaag is een bijzondere dag op OBS De Tweestromenschool! Onze geliefde juf Ciska, intern begeleidster, heeft haar laatste rit naar school gemaakt en gaat genieten van haar welverdiende vervroegd pensioen.

Vanochtend vroeg werd Ciska thuis opgehaald voor haar laatste rit van Berkel-Enschot naar Heerewaarden in een prachtige Triumph Stag uit 1974. Op het schoolplein wachtte een feestelijke ontvangst: leerlingen en collega’s, verkleed als oude opa’s en oma’s, vormden een erehaag om haar naar binnen te begeleiden. Ontroerd zei Ciska: “Het wordt nu echt duidelijk dat ik niet alleen het schooljaar afsluit, maar ook mijn carrière. Wat geweldig is dit allemaal!”

Juf Ciska begon haar onderwijscarrière jaren geleden in Noord- en Zuid-Holland, waar ze in het speciaal en bijzonder onderwijs werkte. Voor de liefde verhuisde ze naar Brabant en begon in 2007 bij onze locatie De Hasselbraam. Sinds 2014 werkte ze ook op De Tweestromenschool als intern begeleidster, waar ze vanaf 2018 volledig in dienst was.

We kijken met veel warmte terug op de prachtige tijd met Ciska. Ze is een hardwerkende, zorgzame en liefdevolle collega en juf die zich daarnaast jarenlang heeft ingezet voor de GMR, Onderwijs & Kwaliteit en het IB-netwerk. Onderwijs zit in haar DNA en we zijn trots dat ze zoveel jaren haar passie met ons heeft gedeeld.

Ciska, we wensen jou, samen met Ronald, jullie kinderen en kleinkinderen, een fantastische tijd toe. Geniet van je welverdiende pensioen!