Werken bij Stroomm

B&T, Stroomm, Bogerd, Rossum, 27 01 2020

Maak het verschil bij Stroomm

Wil jij als onderwijsprofessional het verschil maken voor leerlingen? En geloof jij dat je leren kunt leren?
Ben jij een gedreven vakman of vakvrouw en heb jij het lef om nieuwe wegen te bewandelen?
En ben jij óók nog eens een echte teamspeler? Dán voel jij je bij Stroomm vast op je plek!

Stroomm heeft regelmatig mogelijkheden voor leerkrachten en andere onderwijsprofessionals. Pak jouw kans en bekijk onze actuele vacatures.

Bekijk de actuele vacatures

Wie zijn wij?

Stroomm bestaat uit 15 openbare basisscholen, waar ongeveer 250 leerkrachten onderwijs verzorgen voor zo’n 3.000 leerlingen. De basisscholen hebben alle vrijheid om zelf vorm en inhoud te geven aan het onderwijs, maar delen de ambitie om het optimale te halen uit ieder kind. Onze collega’s moedigen wij aan om daaraan bij te dragen.

Wat ga jij doen?

Bij Stroomm werk je samen met gedreven collega’s. Binnen je eigen school en steeds vaker ook met collega’s op andere Stroomm-scholen. Wij geloven namelijk in de kracht van samen. Samen bereiken wij zo veel meer. Tegelijk mag je bij Stroomm zijn wie je bent. Iedereen is anders, iedereen heeft andere talenten. Wij staan open voor nieuwe ideeën en verrassende aanpakken. Jij wordt gewaardeerd om jouw unieke bijdrage aan ons gezamenlijke doel: kinderen steeds beter leren leren. Daar willen wij samen met jou aan bouwen. Elke dag weer.

Wat bieden wij jou?

Stroomm staat achter zijn mensen. Door dik en dun. Daar mag je op rekenen. We geven al onze medewerkers de ruimte, het vertrouwen én de steun om zichzelf, hun talenten én het onderwijs te ontwikkelen. Dat vertaalt zich ook in ruime scholingsmogelijkheden. Of je je nu wilt specialiseren of je kennis wilt verbreden, wij helpen je om je talent zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Met aandacht voor jouw individuele wensen en mogelijkheden zoeken en creëren we samen met jou kansen voor jouw loopbaan.

Zoeken wij jou?

Stroomm zoekt ondernemende leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die samen met ons willen bouwen aan ons mooie onderwijs. Gedreven vakmensen die zich ervoor inzetten dat onze leerlingen leren leren. Fijne, authentieke collega’s die autonomie waarderen en tegelijk plezier hebben in samenwerken. Nieuwsgierige professionals die openstaan voor vernieuwing en verandering. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan snel welke mogelijkheden wij hebben.

Bekijk de actuele vacatures