Werken bij Stroomm

Doorgroeien in het basisonderwijs?
Kies ook voor de plus van Stroomm

Geen juf of meester is hetzelfde. Maar het is vooral de school die het verschil maakt. Voor de leerlingen en zeker voor jou als de onderwijsprofessional die jij bent. Stroomm ondersteunt je om het beste uit jezelf en anderen te halen. Zo groeit iedereen op een Stroomm-school.

Wat ons als werkgever kenmerkt, is aandacht, kwaliteit, talentontwikkeling en eigen inbreng. Onze collega’s kunnen je het beste vertellen wat deze woorden in de praktijk betekenen. Lees hun ervaringen, reageer op de vacatures en ontdek ook de plus van Stroomm.

Vacatures Leerkracht
Vacatures Leerkrachtondersteuner
Vacatures Onderwijsassistent

Wie zijn wij?

Stroomm bestaat uit 15 openbare basisscholen, waar ongeveer 250 leerkrachten onderwijs verzorgen voor zo’n 3.000 leerlingen. Stroom-scholen hebben alle vrijheid om zelf vorm en inhoud te geven aan het onderwijs, maar delen de ambitie om het optimale te halen uit ieder kind. Onze collega’s moedigen wij aan om daaraan bij te dragen.

Wat ga jij doen?

Bij Stroomm werk je samen met gedreven collega’s. Binnen je eigen school en steeds vaker ook met collega’s op andere Stroomm-scholen. Wij geloven namelijk in de kracht van samen. Tegelijk mag je bij Stroomm zijn wie je bent. Iedereen heeft andere talenten. Wij staan open voor nieuwe ideeën. Wij waarderen je om jouw unieke bijdrage aan ons gezamenlijke doel: kinderen steeds beter leren leren. Daar willen wij samen met jou aan bouwen.

Wat bieden wij jou?

Stroomm geeft medewerkers de ruimte, het vertrouwen én de steun om zichzelf, hun talenten én het onderwijs te ontwikkelen. Dat vertaalt zich ook in ruime scholingsmogelijkheden. Of je je nu wilt specialiseren of je kennis wilt verbreden, wij helpen je om je talent zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Met aandacht voor jouw individuele wensen en mogelijkheden creëren we samen met jou kansen voor jouw loopbaan.

Zoeken wij jou?

Stroomm zoekt ondernemende leerkrachten en andere onderwijsprofessionals die samen met ons willen bouwen aan ons mooie onderwijs. Starters met lef en gedreven vakmensen die autonomie waarderen en tegelijk plezier hebben in samenwerken. Nieuwsgierige professionals die openstaan voor vernieuwing en verandering. Herken jij jezelf hierin? Kies dan ook voor de plus van Stroomm.