Vacature: Stafmedewerker Bestuur & Organisatie bestuurskantoor Stroomm

Vacature Stroomm stafmedewerker Bestuur en Organisatie vs2

Heb jij werkervaring in de bestuurlijke of secretariële ondersteuning? In een rol als bijvoorbeeld directiesecretaresse, managementassistent of personal assistant? Dan zal onderstaande vacature voor Stafmedewerker Bestuur en Organisatie je zeker interesseren!

Het Stroomm bestuurskantoor geeft beleidsmatige, HR, financiële en administratieve ondersteuning aan de aangesloten scholen. Door uitbreiding van het team ontstaat een nieuwe positie voor een organisatorisch en communicatief sterke

STAFMEDEWERKER BESTUUR & ORGANISATIE
Rossum (Gelderland) – 24 uur

Als Stafmedewerker Bestuur & Organisatie ben je de rechterhand van de Voorzitter College van Bestuur (CVB). Daarnaast geef je brede management en secretariële ondersteuning aan de leden van de Raad van Toezicht (RvT), het managementteam en de stafmedewerkers op het bestuurskantoor. Tenslotte fungeer je als meewerkend voorman/vrouw op het secretariaat.

Bij deze brede rol hoort een flink aantal uitermate gevarieerde taken. Dat maakt de functie zeer afwisselend. Een ideale uitdaging dus voor een ‘spin in het web’ die snel kan schakelen en goed kan organiseren. Maar vooral ook: overzicht houdt en effectief communiceert.

Greep uit het takenpakket

 • Voorbereiden van de werkzaamheden van het CvB
 • Coördineren, stroomlijnen en sturen van informatiestromen en werkprocessen
 • Voorbereiden en notuleren van vergaderingen; opstellen en bewaken van actiepunten
 • Helpen bij het voorbereiden en uitwerken van documenten, discussiestukken
 • Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie
 • Onderhouden van interne & externe contacten
 • Beheren en bewaken van de agenda van de voorzitter CvB
 • Inrichting en beheer van het (digitale) archief van het CvB
 • Secretariële werkzaamheden (CvB, RvT)
 • Administratief plannen en voorbereiden van managementvergaderingen
 • Vraagbaakfunctie voor interne en externe stakeholders
 • Ontvangen van gasten op het bestuurskantoor
 • Inschakelen en onderhouden van contacten met leveranciers en dienstverleners
 • Beheer van de website van Stroomm samen met externe partijen

Kortom – een afwisselende, inhoudsvolle en verantwoordelijke rol in het bestuurlijke hart van een grotere regionale onderwijsorganisatie. Het onderwijs is een dynamische sector, ook op bestuurlijk en organisatorisch niveau. Voor jou als stafmedewerker is het dus van belang jouw professionaliteit op peil te houden door permanente ontwikkeling van kennis en bekwaamheden. De organisatie helpt je daar graag bij!

Waarom werken bij Stroomm?
Je werkt binnen een leuk en ondernemend team (met nu nog 5 collega’s) waarin professionals collegiaal samenwerken, maar ook zelfstandig nieuwe zaken oppakken. De sfeer is informeel en kent zeer korte lijnen. Het bestuurskantoor ligt boven een basisschool; een dynamische omgeving waarin je ook direct contact hebt met leerlingen en leerkrachten. Afhankelijk van kennis en ervaring is de functie ingeschaald op niveau 8, met een maximaal maandsalaris van € 3.331 op basis van fulltime. Ook de secundaire voorwaarden zijn prima.

Wat maakt de functie extra aantrekkelijk?
Interne en externe contacten! Als Stafmedewerker Bestuur en Organisatie communiceer je rechtstreeks met de schooldirecteuren, teamleiders, bestuurder, toezichthouders en collega’s op het stafkantoor. Maar ook met ouders, leveranciers, facilitair dienstverleners, schoonmakers en webdesigners. Omdat de functie nieuw is, valt het aantal uren nog niet goed in te schatten. Uitbreiding van 24 naar 32 uur kan dan bespreekbaar worden.

Functie-eisen

 • Mbo+ / hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in managementondersteuning (bv. directiesecretaresse, managementassistent, personal assistant)
 • Vaardigheid in complex agendabeheer van meerdere personen
 • Kritisch kijken naar het werk, processen en procedures, nadenken over wat beter kan en daartoe met voorstellen komen
 • Digitale vaardigheid; soepel werken met MS Office

Wie ben jij als persoon?
Je kan goed organiseren, stelt prioriteiten, bewaakt voortgang en kan snel schakelen. Stressbestendigheid en helikopterview zitten bij jou wel goed. Omdat de functie ‘uniek’ is, moet je zelfstandig kunnen werken, initiatief en besluiten nemen. Communicatieve vaardigheden zijn een must, ook schriftelijk. Klantgerichtheid combineer je met integriteit, sensitiviteit en tact. Je bent leergierig en wil je als persoon en professional verder ontwikkelen. Tot slot hou je van aanpakken en ben je flexibel.

Meer weten?
Voor verdere informatie kun je terecht bij BAPAS Arbeidspsychologen, via telefoon 020-7162464 of via e-mail shara.vanderploeg@bapas.nl of gillian.vanjaaren@bapas.nl.

Sollicitatie
Je sollicitatie met cv en motivatie is welkom bij BAPAS Recruitment. BAPAS – Bureau voor Arbeidspsychologisch Advies en Selectie, ondersteunt Stichting Stroomm op het gebied van werving en selectie.

Publicatiedatum van deze personeelsadvertentie: 29 maart 2021
Sluitingsdatum van de wervingscampagne: 27 april 2021

Mochten wij voor 27 april een geschikte kandidaat hebben gevonden, dan wordt de vacature eerder gesloten.