Vacature: leerkracht groep 1-2 De Meidoorn in Kerkdriel

Vacature leerkracht De Meidoorn oktober 2021 b

Stroomm zoekt voor obs De Meidoorn in Kerkdriel een enthousiaste leerkracht voor groep 1-2.

Op obs De Meidoorn is per direct ruimte voor een enthousiaste collega die voor 4 dagen in de week (maandag tot en met donderdag, 0,8 fte) een zwangerschapsverlof op zich wil nemen in groep 1-2. De vervanging duurt tot 25 april 2022, daarna is er uitzicht op een vaste aanstelling bij Stroomm. De vacature kan ingevuld worden door meerdere personen.

Obs-De-Meidoorn-7cmDe Meidoorn is een school met gemiddeld 130 leerlingen; de leerlingen zijn verdeeld over zes groepen. De Meidoorn is gehuisvest in een nieuw, modern schoolgebouw op een centrale plaats in het dorp.

Dit bieden wij:
Je werkt in een groep 1-2 met ca. 20 leerlingen. Er is in de groep ruime ondersteuning door een leerkrachtondersteuner en daarnaast werk je nauw samen met je collega uit de parallelgroep 1-2. Je gaat onderdeel uitmaken van een enthousiast en betrokken team.

Wil je meer informatie?
Ben je nieuwsgierig naar onze school en wil je meer weten? Bekijk onze website www.demeidoorn.nl. Uiteraard kun je ook contact opnemen met Egon van Erven, directeur, tel: 06 – 54 78 38 69.

Heb je interesse?
Ben jij een enthousiaste leerkracht en herken je jezelf in de visie en de werkwijze van de school? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Wij ontvangen je cv en motivatie graag voor 13 oktober a.s. Stuur je cv en motivatie naar Heidi Poulssen, stafmedewerker HR, sollicitatie@stroomm.nl of via onderstaand sollicitatieformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ja, ik solliciteer

    Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie
  • Op de sollicitatieprocedure is de NVP-sollicitatiecode van toepassing.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.