Vacature: leerkracht Den Boogerd in Aalst

Vacature leerkracht Den Boogerd

denboogerd_logoStroomm zoekt een leerkracht voor 0,4 fte voor OBS Den Boogerd in Aalst

Het team van OBS Den Boogerd is per 1 september a.s. op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een enthousiaste en gedreven leerkracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor het komende schooljaar zijn wij op zoek naar een flexibele leerkracht die het leuk vindt om gevarieerd en ondersteunend bezig te zijn. Op vrijdagochtend sta je in groep 1/2, op vrijdagmiddag wisselend in groep 5/6 en groep 7/8. De andere dag wordt ambulant ingevuld waarbij je met groepen leerlingen werkt, de dag is nader overeen te komen en kan ook over 2 dagen verspreid worden.

Den Boogerd is een fijne dorpsschool met leuke leerlingen, betrokken ouders en een klein, gemotiveerd team dat elkaar graag helpt en aanvult. Wij werken vanuit drie belangrijke speerpunten; kennis, vaardigheden en attitude. Dit zie je terug in het samen leren, samen leven én niet te vergeten samen genieten.

Wat zoeken wij?

 • Een flexibele collega die,
 • in een kleinschalig team intensief kan samenwerken,
 • doelgericht werkt,
 • pedagogisch optimistisch is en denkt in kansen en mogelijkheden,
 • kinderen verantwoordelijkheid durft te geven over hun leerproces.

Wat krijg je van ons?

 • Een gezellig team, leuke kinderen en fijne ouders.
 • Voldoende begeleiding en ondersteuning.
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Meer informatie: www.obsdenboogerd.nl. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Jessy van Meer, directeur: j.vanmeer@obsdenboogerd.nl of 0418-672626.

Ben jij een sterke onderwijsprofessional en herken je jezelf in de visie en werkwijze van de school? Stuur dan je cv en motivatie z.s.m. (uiterlijk voor 3 september) naar: Stroomm, t.a.v. Heidi Poulssen (officemanager) via h.poulssen@stroomm.nl. Solliciteren kan natuurlijk ook via onderstaand sollicitatieformulier.

Ja, ik solliciteer

  Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie
 • Op de sollicitatieprocedure is de NVP-sollicitatiecode van toepassing.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.