Vacature: leerkracht De Spelelier in Boxtel

De Spelelier

Stroomm zoekt per 1 januari 2020 een sterke leerkracht voor OBS De Spelelier in Boxtel, 0,4 fte

De Spelelier is een school waar ontwikkelingsgericht onderwijs, brede ontwikkeling en breinvriendelijk onderwijs centraal staan.

Wij zoeken een ervaren, enthousiaste, breed inzetbare leerkracht die kan en wil werken in heterogene groepen. Een dag in de week geef je les in groep 7/8; de andere dag werk je met individuele leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben of in één van de andere groepen.

Ben je enthousiast over onze werkwijze? Vind jij het leuk om mee te werken aan onze ontwikkeling op het gebied van verbindend leren en STEAM onderwijs? Wil je graag de talenten van de kinderen stimuleren? Laat ons dan weten welk talent jij kunt inzetten voor onze school!

Wil je meer weten over onze school, kijk dan op de website www.spelelier.nl. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met de directeur: Liesbeth Prinsen, tel. 0416-72459.

Ben jij een sterke onderwijsprofessional en herken je jezelf in de visie en werkwijze van de school? Stuur dan je cv en motivatie naar: Stroomm, t.a.v. Heidi Poulssen, office manager Stroomm, h.poulssen@stroomm.nl. Reageren kan tot 11 december 2019.

vacature Spelelier aanvang januari 2020