Vacature: intern begeleider De Meidoorn in Kerkdriel

Vacature intern begeleider De Meidoorn mrt 2021

Stroomm zoekt, met ingang van 1 augustus 2021, voor De Meidoorn in Kerkdriel een betrokken, sterke intern begeleider voor 0,6 fte.

Je bent een breed geïnteresseerde intern begeleider die de leerkrachten adviseert en coacht. Je inzet is gericht op de zorg aan leerlingen en ondersteuning van leerkrachten daarin en je hebt ervaring in de ontwikkeling en uitvoering van zorgbeleid. Je bent analytisch en hebt ervaring als intern begeleider of aantoonbare competenties op dit vakgebied.

Je werkt samen vanuit transparantie en vertrouwen. Je draagt de missie en visie van De Meidoorn actief uit en bent in staat deze te vertalen naar het eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je wil werken op een school met gemiddeld 130 leerlingen in een nieuw, modern gebouw met een enthousiast en betrokken team.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met de directeur: Egon van Erven, tel: 06-54 78 38 69. Stuur je motivatie en cv naar: Stroomm, t.a.v. Henri Verduijn, management assistent, man.assistent@stroomm.nl.
Solliciteren kan ook via onderstaand sollicitatieformulier.

Reageren kan tot en met 15 april 2021.
De gesprekken zullen plaats vinden op 28 en 29 april.
Je ontvangt uiterlijk 22 april telefonisch bericht of je bent uitgenodigd.

Ja, ik solliciteer

    Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie
  • Op de sollicitatieprocedure is de NVP-sollicitatiecode van toepassing.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.