Vacature: intern begeleider De Lispeltuut in Hedel

Vacature intern begeleider De Lispeltuut 2

Stroomm zoekt voor De Lispeltuut in Hedel een gemotiveerde en sterke intern begeleider.

Per direct óf met ingang van 1 augustus 2021 is er op De Lispeltuut ruimte voor een gemotiveerde en sterke intern begeleider (0,4 fte) in combinatie met leerkrachttaken (0,2 fte).

Lispeltuut jpgJenaplanschool De Lispeltuut is een dynamische school in het centrum van Hedel. We staan voor STERK onderwijs: Sterk – Thematisch – Effectief – Respect – Kindgericht. We hebben oog voor elkaar en voelen ons samen verantwoordelijk voor een fijne schooltijd voor ieder kind.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste IB’er voor 0,4 fte. Uitbreiding van 0,2 fte op woensdagen als leerkracht. Je staat dan voor een vaste groep.

Kun jij:

 • de ontwikkeling stimuleren van onze leerlingen en team(-leden)?
 • een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling en uitvoering van het zorgbeleid?
 • zorgen voor stabiliteit en borging van de zorgstructuur?

Ben jij:

 • analytisch & communicatief vaardig?
 • ervaren in leerkrachten adviseren en coachen?

En wil jij:

 • werken vanuit vertrouwen en transparantie?
 • samen de weg verder uitzetten naar de stip op de horizon?
 • de visie van De Lispeltuut actief uitdragen?

Dan zijn wij oprecht nieuwsgierig naar jou! We nodigen je uit om ons te laten weten hoe jouw kwaliteiten een aanvulling kunnen zijn voor onze jenaplanschool De Lispeltuut!

Meer informatie over De Lispeltuut kun je vinden op www.delispeltuut.school.

Wil je eerst (coronaproof) komen koffiedrinken om de sfeer te proeven? Neem dan contact op met Ingrid Neeleman-Nooijen, directeur: directie@delispeltuut.nl, tel: 073-599-3807.

Stuur je motivatie en cv naar: Stroomm, t.a.v. Heidi Poulssen, office manager: h.poulssen@stroomm.nl. Of maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.

Je kunt reageren tot en met donderdag 20 mei 2021.
De gesprekken vinden plaats op donderdag 27 mei 2021.

Ja, ik solliciteer

  Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie
 • Op de sollicitatieprocedure is de NVP-sollicitatiecode van toepassing.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.