Vacature: intern begeleider De Bolster

Vacature intern begeleider De Bolster Sint-Michielsgestel vs3

Stroomm zoekt een betrokken, sterke intern begeleider voor De Bolster in Sint-Michielsgestel.

Met ingang van 1 januari 2021 is er op OBS de Bolster ruimte voor een betrokken, sterke intern begeleider (IB’er) voor 0,6 fte.

Je bent een breed geïnteresseerde intern begeleider, die samen met onze andere IB’er op een flexibele manier invulling wil geven aan de functie van intern begeleider. Je adviseert, coacht en ondersteunt de leerkrachten. Daarnaast is je inzet gericht op de zorg aan leerlingen en ondersteuning van leerkrachten daarbij.

Je hebt ervaring in de ontwikkeling en uitvoering van zorgbeleid. Je bent analytisch en hebt ervaring als intern begeleider, of aantoonbare competenties op dit vakgebied.

Je werkt vanuit transparantie en vertrouwen samen. Je draagt de missie en visie van De Bolster actief uit en bent in staat deze te vertalen naar het eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je wil werken in een enthousiast en betrokken team, op een vooruitstrevende school.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Neem voor meer informatie contact op met de directeur: Maaike Lauwerijssen, tel: 06-14268440. Stuur je motivatie en cv naar: Stroomm, t.a.v. H. Poulssen, office manager, h.poulssen@stroomm.nl. Of reageer via onderstaand sollicitatieformulier. Reageren kan tot en met 23 november 2020. De gesprekken zullen plaats vinden op 26 en 27 november. Je ontvangt uiterlijk 24 november telefonisch bericht of je bent uitgenodigd.

Ja, ik solliciteer

    Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie
  • Op de sollicitatieprocedure is de NVP-sollicitatiecode van toepassing.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.