Vacature: directeur OBS De Spelwert in Zaltbommel

Vacature directeur obs De Spelwert vs2

Voor OBS De Spelwert in Zaltbommel zoeken wij een positieve en betrokken directeur.

Ben jij ondernemend en kijk jij met een frisse blik naar de school? Dan is deze functie misschien iets voor jou.

Als directeur werk je samen met een fijn team van vijftien medewerkers met hart voor kinderen. De teamleden zijn betrokken en zijn er voor elkaar. Met een positieve insteek zetten ze samen de schouders onder de uitdagingen die ze tegenkomen, met als gezamenlijk doel bij te dragen aan de ontwikkeling van de 170 leerlingen van de school.

Wat ga je doen?
De school is gehuisvest onder één dak met een collega-school. Binnen het gebouw zorg je dat De Spelwert zichtbaar is. Samen laten zien hoe er gewerkt wordt. Je geeft richting vanuit de visie, brengt focus aan en verstevigt het schoolconcept. Ook zet je in op de profilering van de school, zodat De Spelwert verder buiten de wijk bekend is en het leerlingenaantal groeit. Met trots laat je zien wat De Spelwert te bieden heeft, net als op de website, zodat in één oogopslag duidelijk is waar de school voor staat.

Meer informatie
Voor een uitgebreider beschrijving van deze vacature verwijzen we je graag door naar de website van B&T Werving & Selectie: vacature Directeur OBS De Spelwert. Ben je geïnteresseerd, stuur dan uiterlijk 25 oktober je brief en curriculum vitae via de website van B&T Werving & Selectie.

Belangrijke data
De voorselectie-gesprekken vinden plaats op 30 oktober.
De gesprekken met de benoemingsadviescommissie staan gepland in de week 45 en week 46.