Vacature: directeur OBS De Piramide – Vught

Stroomm-1_8-190521 vs2

Voor OBS De Piramide zijn wij op zoek naar een directeur.

Functieomschrijving
Als directeur van De Piramide ben je integraal verantwoordelijk voor de school binnen de bestuurlijke kaders van Stroomm. Daarnaast dragen alle schooldirecteuren hun steentje bij aan het bovenschools beleid. Wij verwachten daarom niet alleen een goede directeur voor De Piramide, maar ook een collega-directeur binnen de stichting. Van directeuren binnen Stroomm vragen wij dat zij processen kunnen begeleiden met organisatorische vaardigheden als doelgerichtheid, planmatigheid en praktisch oplossingsgericht vermogen. Hierbij houd je altijd zicht op de mensen. Dit vraagt van jou een aandachtige aanwezigheid in de school, oprechte verbinding, het vermogen om te observeren en sensitiviteit.

Stroomm-directeuren:

  • Zijn eigenzinnig – een eigen mening hebben, een visie op onderwijs en leren uitdragen, onderzoekend zijn ingesteld en in verbinding met de ander blijven.
  • Hebben een menselijke attitude – in het sturen op goed onderwijs en een professionele cultuur, waarbij de mens achter de leerling, de ouder en de collega’s worden gezien.
  • Handelen kwaliteitsgericht – alle onderdelen in de school op zodanige wijze met elkaar verbinden waardoor het werken aan kwaliteit op systematische wijze gebeurt.

Voor meer informatie verwijzen we je door naar de website van B&T Werving en Selectie.

We zien je reactie graag uiterlijk maandag 19 juni tegemoet. De voorselectiegesprekken vinden plaats op maandag 24 juni. De eerste gespreksronde met de aanstellingsadviescommissie is gepland op maandag 1 juli. De tweede vindt plaats op donderdag 4 juli.