Stroomm zoekt talenten voor onze Flexpool

Vacature flexpool

Wil jij de teams en de leerlingen van onze Stroomm-scholen leren kennen én ondersteunen? Wil jij de leerlingen helpen hun vaardigheden te ontwikkelen en ze te stimuleren zodat ze het beste uit zichzelf halen? Wil jij veel afwisseling in je werk, maar het liefst ook de zekerheid van een vaste baan?

Dat kan! Als flextalent ben je een belangrijke schakel voor de leerkrachten binnen onze stichting. Je helpt kinderen hun vaardigheden te ontwikkelen en zorgt voor de continuïteit van het onderwijsproces. We gaan graag samen in gesprek om jouw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen.

  • Ben jij (bijna) in bezit van een PABO diploma?
  • Ben jij flexibel en vind je het leuk om op verschillende scholen te werken?
  • Heb jij oog voor de onderwijsbehoeften en talenten van kinderen?

Dan maken we graag kennis met jou!

Wat bieden wij jou:

  • Een uitdagende en afwisselende baan: geen dag is hetzelfde!
  • Fijne collega’s en goede begeleiding.
  • Een aanstelling tussen 0,2 tot 1,0 fte.

Heb je interesse?
Wij maken graag kennis met jou en zien je sollicitatie met veel interesse tegemoet! Mail een korte brief met cv naar Stroomm, sollicitatie@stroomm.nl t.a.v. Heidi Poulssen of solliciteer via onderstaand sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie? Neem contact op met Egon van Erven, direct leidinggevende van de Flexpool,
tel. 06 54 78 38 69.

Ja, ik solliciteer

    Wij hechten grote waarde aan je privacy en gaan dan ook heel zorgvuldig om met jouw gegevens. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie
  • Op de sollicitatieprocedure is de NVP-sollicitatiecode van toepassing.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.