Stroomm zoekt directeuren

B&T, Stroomm, De Lispeltuut Hedel, 28 01 2020

Ben jij een gedreven directeur en heb jij het lef om nieuwe wegen te bewandelen? Wil jij echt verschil maken voor leerlingen? En ben jij óók nog eens een echte teamspeler? Dán voel jij je bij Stroomm vast op je plek! Stroomm is voor drie scholen op zoek naar een directeur.

Dit biedt Stroomm

Stroomm schenkt aandacht. De stichting staat achter zijn mensen. Door dik en dun. Daar mag je op rekenen. We geven al onze medewerkers de ruimte, het vertrouwen én de steun om zichzelf, hun talenten én het onderwijs te ontwikkelen. Dat vertaalt zich ook in ruime scholingsmogelijkheden. Of je je nu wilt specialiseren of je kennis wilt verbreden, wij helpen je om je talent zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Met aandacht voor jouw individuele wensen en mogelijkheden zoeken en creëren we samen met jou kansen voor jouw loopbaan.

Dit vraagt Stroomm van directeuren

Voor een Stroomm-directeur is het volgende kenmerkend:

  • Eigenzinnig én samenwerkingsgericht zijn. Je hebt een eigen mening, je draagt een visie op onderwijs en leren uit, je bent onderzoekend ingesteld én blijft in verbinding met de ander. Samen komen we verder.
  • Een menselijke attitude hebben. Je bent menselijk in het sturen op goed onderwijs en een professionele cultuur. Je blijft de mens achter de leerling, de ouder en de collega’s zien.
  • Kwaliteitsgericht handelen. Je verbindt alle onderdelen in de school zo met elkaar dat het werken aan kwaliteit systematisch gebeurt.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Kijk dan voor meer informatie op de website van B&T Werving en Selectie: Mogen wij jouw aandacht?

Geïnteresseerd?

Via deze linkjes vind je meer informatie over de specifieke vacatures.
Directeur OJBS De Lispeltuut (0,8-1,0 fte, schaal DB) >>
Directeur OBS De Bogerd (0,8-1,0 fte, schaal DB) >>
Directeur OBS De Walsprong (0,8 fte, schaal DB) >>

Lees meer over deze vacatures