De “bouwers” van de Van Dam van Brakelschool

wande;vierdaagse 2018

Van 22 t/m 25 mei 2018 kleurt de Bommelerwaard Oranje. Op die dagen organiseert het Rode Kruis Bommelerwaard weer de jaarlijkse Avondvierdaagse. Dit jaar al weer voor de 42ste keer. Om andere Nederlandse sporters op verschillende evenementen te steunen hebben ze dit jaar gekozen voor het thema: Oranje! Onze “bouwers” van de Van Dam van Brakelschool uit Brakel zijn ook 4 dagen op pad! Zij bouwen aan een multifunctionele accommodatie in Brakel! Samen op weg naar de toekomst!

De startplaatsen zijn dit jaar op: dinsdag 22 mei in Kerkdriel bij De Kreek, op woensdag 23 mei in Brakel bij Huis Brakel, op donderdag 24 mei bij dorpshuis Gerle’s End in Hedel en op vrijdag starten de vierdaagse traditiegetrouw in Zaltbommel bij De Verdraagzaamheid en is de grote finale op de Markt.

Er worden prijzen uitgereikt aan de groepen of individuen die de leukste en mooiste bijdrage leveren aan de vierdaagse natuurlijk binnen het thema Oranje. Als extra krijgt de winnaar dit jaar ook de wisselbeker uitgereikt.

image1 Poster_2018