Dag van de Leraar

Dank je wel 2

Elk jaar vieren we op 5 oktober de Dag van de Leraar. Dat is in 88 landen wereldwijd het geval sinds 1962. Zo ook dit jaar waarbij waardering wordt uitgesproken voor alle leerkrachten in Nederland.

Robert-Jan Koevoets, Voorzitter College van Bestuur van Stroomm, bedankt alle medewerkers: “Natuurlijk wil ik alle leerkrachten bij onze organisatie ook dit jaar weer heel erg bedanken voor hun waardevolle werk. Daarbij wil ik de traditie ‘dag van de leraar’ dit jaar toch in iets ander perspectief plaatsen.”

“Het werk dat alle leerkrachten van Stroomm verzetten vraagt veerkracht, bezieling, de nodige energie en kan alleen vanuit het hart worden uitgevoerd. Op dit moment ervaart iedereen die in het onderwijs werkt dat als geen ander. Door alle omstandigheden die er zijn wordt gelukkig door velen gezien hoe waardevol het onderwijs voor ons als samenleving is.”

“Het spreekt voor zich dat leerkrachten daarin een cruciale rol spelen maar…. zijn doen dat niet alleen. Zeker nu merken we dat iedereen op school, in welke rol dan ook, voor de klas of ondersteunend daarbij een belangrijke rol heeft. Vandaar dat ik dit jaar 5 oktober eenmalig zou willen uitroepen tot Dag van het Onderwijs.”