Afscheid directeur Deborah Snoeren van De Tweestromenschool

Afscheid Deborah Snoeren

Na twaalf jaar directeur te zijn geweest op obs De Tweestromenschool in Heerewaarden neemt Deborah Snoeren afscheid van deze dorpsschool met 90 leerlingen. Onlangs kwam er een nieuwe uitdaging op haar pad. Met ingang van het nieuwe jaar start Deborah als directeur op de R.K. Basisschool Baardwijk in Waalwijk. Dit betekent dus ook dat ze de Stroomm-organisatie gaat verlaten.

Afscheid in een lockdown
Afscheid nemen in de week voor de kerstvakantie is al een opgave op zich vanwege de vele activiteiten en kerstvieringen. Afscheid nemen in coronatijd vraagt om nog meer creativiteit. Binnen de geldende coronamaatregelen had het team een leuk, maar beperkt, afscheid voorbereid. Toen de onverwachte lockdown zeer snel werd ingevoerd verliep alles anders. De laatste schooldag was nu plotseling dinsdag 15 december in plaats van vrijdag 18 december.

De afscheidscadeautjes voor de leerlingen waren al in huis: een papieren windlicht met een led waxinelichtje. In het laatste uur op de laatste schooldag overhandigde Deborah deze aan elke leerling. Zo kon ze alle kinderen persoonlijk bedanken voor de fijne jaren op de mooie school en ze beloofde hen dat ze in januari of februari, wanneer dat weer mogelijk is, terug te komen voor haar echte afscheid.

Met een goed gevoel
Deborah kijkt terug op een toptijd bij De Tweestromenschool en vooral ook een topteam. Ze vult aan: “Ik laat het team en de school met een goed gevoel achter. De school is in al die jaren van zwakke school ontwikkeld naar een stabiel goede school. We werken volgens de nieuwste inzichten, de leerkrachten zijn zeer tevreden over de werksfeer en het pedagogische klimaat wordt als ‘zeer goed’ beoordeeld.” Deborah voelt zich erg verbonden met Heerewaarden, waar de basisschool een belangrijke rol vervult. “Het dorp zit voor altijd in mijn hart en dat blijft zo!”.

Met gezonde en positieve spanning kijkt Deborah uit naar haar nieuwe werkplek. “Er zijn verschillende nieuwe uitdagingen waar ik bewust voor gekozen heb. Dat geeft nieuwe energie. Natuurlijk ga ik ook veel bijleren. Ik heb er zin in!” Als afsluiting voegt ze toe: “Graag wil ik alle collega’s, kinderen en ouders bedanken voor de prettige samenwerking in al die jaren.”

Stroomm bedankt Deborah Snoeren voor haar jarenlange betrokkenheid en inzet voor De Tweestromenschool en wenst haar veel geluk en plezier toe met haar nieuwe baan.