190 kinderen De Bolster zijn blij dat ze weer naar school kunnen

11 mei De Bolster weer naar school

Veel kinderen waren blij dat ze weer naar school konden. Ze konden na weken thuiszitten vooral weer met hun vriendjes en vriendinnetjes kletsen, spelen en leren. De kids wisten op 11 mei niet hoe snel ze in de klas moesten zijn.

(Kunst)-taart en verjaardagsmuts bij De Bolster
De stoeltjes voor de allerkleinsten staan maandag-ochtend bij basisschool De Bolster in Sint-Michielsgestel klaar voor het eerste kringgesprek. Een opvallende (kunst)taart en een verjaardagsmuts liggen op tafel. ,,Tweelingen Lies en Marijn zijn jarig”, weet directeur Maaike Lauwerijssen van de openbare basisschool De Bolster in Sint-Michielsgestel. “We vieren hun verjaardag wel, maar ze kunnen vanwege de corona-maatregelen niet trakteren.”

Het was niet alleen een feestje voor Lies en Marijn. Veel van de 190 kinderen zijn blij dat ze weer naar school kunnen. Het is de helft van ‘zoals het voor half maart was’. Morgen komt de andere helft.

Lees het hele artikel op de website van Brabants Dagblad, gepubliceerd op 11 mei jl.: “We dansen op anderhalve meter om elkaar heen.” De eerste schooldag in Boxtel en Sint-Michielsgestel.